Carnaval, DJ's rappers, Shows

Q-music the Party

Boek Q-music the Party bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Q-music the Party bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Q-music the Party? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil jij de dj’s van Q-music op jouw feest? Dat kan! Boek The Party van Q voor jouw evenement en je weet zeker dat het dak er af gaat! Een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj’s. Enne… ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur is een standaard onderdeel van The Party en… is nu ook ‘los’ te boeken! Dan feest je één uur lang op de aller-aller-aller-foutste hits gedraaid door één DJ!

Q-music presents The Party kenmerkt zich door de meest indrukwekkende DJ booth bestaande uit 18 TFT schermen voor video en visuals, een opvallende leddecor met bigscreens, de beste muziek inclusief het alleen maar populairder wordende “Foute Uur” en natuurlijk enthousiaste en zeer ervaren DJ’s. De Q-music DJ’s zijn o.a. Menno Barreveld, Jeroen van Inkel, Martijn Kolkman en Timon Jacobs. Je boekt Q-music presents The Party inclusief postersontwerp op maat, videopromo voor je internetsite en bij openbare events radioreclame op Q-music.

Q-music the Party garant voor een wervelend feest!

Waarom the Party?
• Breed inzetbaar en publiekstrekker (erg populair bij publiek van 18 tot 45 jaar)
• Inclusief het populaire foute uur live (sfeergarantie)
• Vriendelijke all-round DJ’s

• Gave Q-music goodies en prijzen
• Mooie show: digitaal decor, led verlichting, up-to-date en verzorgd materiaal
• Aantrekkelijke gage voor podium vullend entertainment
• Maatwerk posteropmaak
• Vermelding in social media
• Radioreclame in de week vooraf op Q-music

Alle aspecten van Q-music presents The Party zijn van uitzonderlijk hoog niveau. Waarom zou je met minder genoegen nemen…

We go beyond!

Wilt u meer weten over Q-music the Party?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Q-music the Party is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Q-music the Party.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Q-music the Party ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Q-music the Party zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Q-music the Party

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens