Bands

Q5 New Style

Boek Q5 New Style bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Q5 New Style bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Q5 New Style? Neem dan gerust contact met ons op.

Q5 New Style is de ultieme combinatie van een dynamische live band versterkt door de beats van een DJ! Vijf getalenteerde entertainers nemen je mee in een unieke live dance experience vol show en interactie.

De vette sounds en de imponerende visuals op mega video wall, zorgen voor een sensationele totaalbeleving met originele mixes en mashups.

Laat je overweldigen door een compleet nieuwe act met een verpletterende energie en performance.

Live will never be the same!

Wilt u meer weten over Q5 New Style?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Q5 New Style is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Q5 New Style.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Q5 New Style ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Q5 New Style zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Q5 New Style

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens