DJ's rappers

Radio 538 Drive in Show

Boek Radio 538 Drive in Show bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Radio 538 Drive in Show bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Radio 538 Drive in Show? Neem dan gerust contact met ons op.

Al meer dan zes jaar zorgt de Radio 538 Drive In Show voor een succesvolle avond. Per jaar wordt de show ruim 100 keer geboekt en trekt meer dan 100.000 bezoekers. De Radio 538 Drive In Show staat garant voor kwaliteit.

Om de kwaliteit van de show te garanderen verkiest de Radio 538 Drive In Show dit boven kwantiteit. De Radio 538 Drive In Show is voorzien van de beste geluidsinstallatie en de mooiste lichtshow. De Radio 538 Drive In show is mede zo succesvol omdat iedere show door een discjockey van Radio 538 gepresenteerd wordt.

WAT BIEDT DE RADIO 538 DRIVE IN SHOW:

De beste discjockeys van Nederland + een oogverblindend spektakel:

De Radio 538 Drive In Show is uitgerust met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van licht en geluid.

Vier uur lang spektakel gepresenteerd door 1 of 2 538 Discjockeys, waarin muziek op de eerste plaats komt.

Tijdens de show worden er exclusieve Radio 538 Drive In Show t-shirts weggegeven en andere leuke ‘hebbedingetjes

Wilt u meer weten over Radio 538 Drive in Show?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Radio 538 Drive in Show is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Radio 538 Drive in Show.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Radio 538 Drive in Show ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Radio 538 Drive in Show zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Radio 538 Drive in Show

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens