Zangers

Ramon Beense

Boek Ramon Beense bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Ramon Beense bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Ramon Beense? Neem dan gerust contact met ons op.

Sinds zijn indrukwekkende optreden in het TV programma: Bloed, Zweet en Tranen is Ramon Beense veel geboekte zanger geworden. Hij heeft inmiddels een landelijke bekendheid opgebouwd als kwaliteitszanger van A kwaliteit.

Bij een concert van Jeroen van der Boom kreeg Ramon Beense een staande ovatie van het gehele publiek. Jeroen van der Boom was zo onder de indruk van Ramon dat hij hem helpt bij het maken van de volgende single. Ook Ajax vroeg Ramon te zingen in de Arena bij een belangrijke voetbalwedstrijd in Amsterdam.

Ramon Beense is geboren in Amsterdam met een prachtige stem en een enorm zangtalent. Wanneer (grote) broer Peter Beense gaat zingen begint het bij Ramon al snel te kriebelen en zal ook hij binnen niet al te lange tijd de bühne op springen.

Inmiddels heeft deze 47 jarige zanger al vele Nederlandstalige single’s en albums gemaakt waarvan een aantal hoog in de Nederlandse hitlijsten hebben gestaan. De afgelopen periode bracht hij meerdere singles uit: ‘Dat is het leven’, ‘Jij en Ik’,  ‘Dans met mij door het leven,  ‘Ik was een heel klein beetje dronken’, ‘’t Is Wel Wennen’, ‘Het Einde Van Een Mooie Nacht’, ’Ik Dans De Salsa In Rio’ e.a..Tevens zijn er 2 albums uitgebracht: ‘Met Hart en Ziel’en ‘Koning te Rijk’.

Wilt u meer weten over Ramon Beense?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ramon Beense is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ramon Beense.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ramon Beense ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ramon Beense zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Ramon Beense

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens