Carnaval, Zangers

Randy Schoonderwaldt

Boek Randy Schoonderwaldt bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Randy Schoonderwaldt bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Randy Schoonderwaldt? Neem dan gerust contact met ons op.

Hij hoopt ooit dat zijn droom werkelijkheid wordt, een concert in een zaal vol fans die zijn muziek uit volle borst meezingen. En daar gaat Randy Schoonderwaldt keihard zijn best voor doen. Bij een karaoke avond op een zomeravond in Turkije is Randy ontdekt. Hij won daar de eerste prijs en mocht zo zijn eigen single op gaan nemen. Na een tijd van ontwikkelen en proberen, stond Randy steeds vaker op het podia in zijn woonplaats Tilburg. Zijn talent werd door de regio heen verspreid waardoor hij op verschillende evenementen mocht optreden zoals het benefietconcert van Roy Donders en in de Amstel Bierhal op de Tilburgse Kermis. Dit jaar ging Randy als een raket van start. Zo stond hij in Maart op het Rebirth festival en mocht hij in Mei optreden op een jacht tijdens de Formule 1 van Monaco.

Dit jaar heeft Randy met zijn nieuwe nummer ‘Ik vond geluk’  vele radiostations verbluft. Zijn nummers “De wereld is van ons”, “Hee jij”, “Zij is me alles waard” en “Betoverd”, zijn ook op vele radio stations goed meegedraaid.

“Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen, stilstaan is achteruit gaan.” Aldus Randy.

Wilt u meer weten over Randy Schoonderwaldt?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Randy Schoonderwaldt is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Randy Schoonderwaldt.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Randy Schoonderwaldt ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Randy Schoonderwaldt zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Randy Schoonderwaldt

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens