Carnaval, Zangers

Raymon Hermans

Boek Raymon Hermans bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Raymon Hermans bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Raymon Hermans? Neem dan gerust contact met ons op.

Op 18 maart 1994 is Raymon Hermans geboren in het bekende Brabantse dorp? St. Willebrord. Al sinds zijn jonge jaren staat er één ding centraal in het leven van Raymon.. en dat is muziek. Het zingen en entertainen is zijn passie. Al snel was het duidelijk, Raymon Hermans is een geboren artiest.

In 2010 verscheen de debuutsingle “Ik wil bij je zijn”. Met deze single wist de toen 16-jarige Raymon veel aandacht te vergaren bij diverse grote TV- en radio stations. Door het succes van zijn debuutsingle kreeg Raymon de smaak te pakken en verschenen vervolgens de singles: “De Dag”, “Neem me mee”, “De Zomer” en “De nacht van mijn leven”.

Deze singles leverde de jonge energieke Brabantse zanger ook veel bekendheid op bij het publiek in het land. Door deze aandacht staat hij nu veelvuldig op het podium tijdens grote- en kleine evenementen in Nederland en België om er altijd een groot feest van te maken waarbij er een mix van dansbare, swingende en gevoelige platen voorbij komen.

Na vier jaar, vijf singles en hard werken is Raymon Hermans uitgegroeid tot een bekende naam in de Nederlandstalige muziekwereld. Inmiddels is de 20-jarige Raymon zich gaan focussen op het schrijven van eigen liedjes. Dit resulteerde op 5 juni 2014 tot de single “Kus Me” waarmee Raymon een nieuw geluid van zich laat horen: “Up-tempo, jong, fris en dansbare muziek ga ik uitbrengen” aldus Raymon. Er volgde van deze single ook een remix. DJ Kicken tekende voor de zomerse remix van de single “Kus Me”

2015 is een jubileumjaar voor de 21-jarige Raymon Hermans. Hij is nu 5 jaar zeer actief in de Nederlandse muziekindustrie en heeft zeven singles uitgebracht, vele optredens gedaan en hij bouwt aan een mooie muziek carrière. De release van de zevende single brengt je totaal onder “HYPNOSE”. De opvolger van zijn succesvolle “Kus Me” is dan ook een knallende zomerplaat met een stevige beat waarop je niet stil kunt blijven staan.

Na de hit-single “HYPNOSE” mag het duidelijk zijn dat Raymon Hermans de Nederlandse podiums aan het veroveren is. In november 2015 released Raymon zijn tweede single van 2015: “M’N FAVORIET”.
Deze single heeft Raymon wederom zelf geschreven en i.s.m. producer Harald Queens geproduceerd. Deze single is de perfecte opvolger van Raymon’s succesvolle hit-single “HYPNOSE”. Het resultaat is een pakkende song met de herkenbare dansbare beat en een volks tintje. Hiermee bevestigt Raymon Hermans zijn juiste sound gevonden te hebben.

Wilt u Raymon Hermans boeken? Dan kiest u voor een gedreven artiest, die goed weet wat hij kan en wat hij wil. Raymon Hermans is getalenteerd en is een absolute meerwaarde voor uw evenement. Met eigen muziek zoals de singles “HYPNOSE” en “M’N FAVORIET”, bekende hits en medleys laat de energieke Raymon Hermans het publiek niet stilstaan en het gaat helemaal los!

Wilt u meer weten over Raymon Hermans?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Raymon Hermans is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Raymon Hermans.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Raymon Hermans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Raymon Hermans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Raymon Hermans

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens