Publieksevenementen, Zakelijke evenementen, Zangers

Rene Froger

Boek Rene Froger bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Rene Froger bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Rene Froger? Neem dan gerust contact met ons op.

Rene Froger
René Froger breekt in 1988 door met zijn single ‘Winter in America’, waarmee hij de vijfde plaats in de Top 40 haalt. René Froger, de gewone Amsterdamse jongen, groeit uit tot een zanger met megastatus. Hij trekt volle stadions met zijn toegankelijke muziek. . In november 2008 gaat de familie Froger van start met de realityserie ‘De Frogers: Effe geen cent te makken’ met als doel geld inzamelen voor de voedselbank. In oktober 2009 is de familie weer op televisie met het programma ‘De Frogers: Helemaal Heppie’ om ditmaal geld in te zamelen voor de Stichting Heppie.

In november 2011 brengt René zijn 19e studioalbum uit, genaamd ‘Froger’. Na een week staat het album op de tweede plaats in de Nederlandse Album Top 100. Alle nummers zijn door René zelf geschreven.

Wilt u meer weten over Rene Froger?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rene Froger is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rene Froger.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rene Froger ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rene Froger zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Rene Froger

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens