Carnaval, Zangers

René Karst

Boek René Karst bij Diamonds Entertainment. Wanneer u René Karst bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van René Karst? Neem dan gerust contact met ons op.

Al op tienjarige leeftijd schrijft de sympathieke René Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst. Dit duo wordt in de kleinkunstscene gewaardeerd om hun Drentse liedjes met prachtige teksten. Samen brengen ze 25 albums uit waarvan er eentje zelfs de gouden status bereikt. Na dertig jaar op de bühne doet zijn moeder een stapje terug. Op dat moment breekt voor René een tijd van bezinning aan. De muziek is zijn lust en zijn leven, welke weg zal hij in slaan? Hij neemt een besluit: zingen in het Nederlands. Met feestelijke muziek het publiek veroveren. Theaterzalen worden ingeruild voor feestcafé’s en mega piratenparty’s, en met succes!

Wilt u meer weten over René Karst?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over René Karst is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van René Karst.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over René Karst ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over René Karst zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
René Karst

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens