Zangers

Rene Le Blanc

Boek Rene Le Blanc bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Rene Le Blanc bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Rene Le Blanc? Neem dan gerust contact met ons op.

Rene Le Blanc is sinds zijn 18e jaar actief binnen de muziekwereld. Iedereen kent Rene natuurlijk als zanger, maar ook als producer en songwriter is hij zeer actief. Gepassioneerd door de muziek, en zijn loopbaan als zanger is voor menig artiest aanleiding geweest om met hem samen te werken. Zo heeft hij al voor verschillende artiesten in zowel Nederland als in het buitenland geproduceerd, en heeft hij aandeel in diverse theater producties..René werkt samen met verschillende arrangeurs. Als zanger is Rene ook regelmatig te zien bij o.a. Sterren.nl, RTV Oost, tv Oranje, Hart Voor Muziek, tv Gelderland, Megapiratenfestijn en diversen andere tv stations.

Wilt u meer weten over Rene Le Blanc?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rene Le Blanc is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rene Le Blanc.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rene Le Blanc ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rene Le Blanc zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Rene Le Blanc

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens