Zangeressen

Richelle van Ling

Boek Richelle van Ling bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Richelle van Ling bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Richelle van Ling? Neem dan gerust contact met ons op.

De zangeres Richelle timmert al een tijdje aan de weg als het gaat om het opbouwen van een zangcarrière. De nu twintigjarige won menig regionale talentenjacht en was in 2017/2018 zelfs een van de deelnemers aan The Voice Of Holland.

Haar eerste platencontract met NRGY Music is met deze debuutsingle een feit. De titel ‘Toch Zal Ik Lachen Als Je Gaat’ is een cover van een grote hit bij onze Duitse oosterburen van de mega ster Andrea Berg.

Inmiddels heeft Richelle haar eerste TV opnamen er op zitten en heeft ze een setlijst voor een geweldig Nederlandstalig optreden, met hits van Ruth Jacott tot André Hazes, één groot meezingfeest, al tot in de puntjes gerepeteerd.

Hoewel ze hoopt heel snel haar droom als professioneel zangers uit te laten komen, is ze voorlopig nog even werkzaam in een verpleeghuis waar ze heel liefdevol dementerende ouderen verzorgt.

Wilt u meer weten over Richelle van Ling?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Richelle van Ling is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Richelle van Ling.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Richelle van Ling ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Richelle van Ling zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Richelle van Ling

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens