Zangers

Rinus Werrens

Boek Rinus Werrens bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Rinus Werrens bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Rinus Werrens? Neem dan gerust contact met ons op.

De in 1993 geboren en getogen Bredase zanger Rinus Werrens heeft er in zijn jonge leven al een heel muzikaal verleden op zitten. Van kinds af aan was hij te vinden op de podia van lokale cafeetjes en als zanger op bijzondere gelegenheden. Tijdens zijn communie zong hij samen met René Froger en dat memorabele optreden was het moment dat voor Rinus de hobby een passie werd.

Stukje bij beetje legde hij de lat hoger voor zichzelf. En elke keer weer schoof hij een stukje verder richting een carrière als professioneel zanger. Na hoge ogen te hebben gegooid op diverse talentenjachten, zocht Werrens de samenwerking met de vermaarde zangcoach Mieke Werger, onder meer bekend door haar werk met Frans Bauer. Onder haar begeleiding groeide hij uit tot een zelfverzekerd zanger en eigen repertoire kon daarna niet meer uitblijven.

In samenwerking met schrijver/producer/multi-instrumentalist Manfred Jongenelis, in het verleden accordeonist bij André Hazes en Frans Duijts en producer van onder meer Corry Konings, Grad Damen en Dennie Christian, werd Rinus Werrens’ debuutsingle Kun Jij Me Zeggen opgenomen, met als b-kantje de vrolijke meezinger Hallo Mooie Meid.

Wilt u meer weten over Rinus Werrens?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rinus Werrens is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rinus Werrens.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rinus Werrens ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rinus Werrens zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Rinus Werrens

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens