Zangers

Rob Zorn

Boek Rob Zorn bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Rob Zorn bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Rob Zorn? Neem dan gerust contact met ons op.

Op 9 november 1965 komt Rob Zorn op de wereld, hij wordt geboren in Haarlem, waar Rob ook zijn jeugd slijt. Als hij een jaar of 15 is besluit hij niet langer op school te willen zitten en gaat werken als leerling pikeur, daar werkt hij 5 jaar met paarden met veel plezier. Eerst op een privé stal in Elswout en later bij een open manege waar mensen en een privé paard konden stallen en privé les en open paardrijles konden nemen, dit was in Bentveld.

In 1986 kwam Rob zijn eerste single “Het is voorbij” uit, deze single werd uitgereikt door niemand anders dan André Hazes. Met deze single kreeg Rob een goede bekendheid bij de regionale radio. Rob ging dan ook door heel Nederland en België met de toen zo geheten piratentoer. Rob zijn single “Het is voorbij” werd bij deze zenders goed en veel gedraaid, ook Paul de Leeuw viel deze single op, wat resulteerde in een interview. 

Vandaar dat er gedacht werd aan de volgende single, met deze single ging het ook voor de wind tot Rob in 1987 uitkwam met “Er gaat een trein naar niemandsland” deze single werd opgepakt door Jan Rietman, waardoor deze single binnen kwam in de Top 100, er volgde nog meer singles. Tot er in 1991 de single Meisjes verscheen, die in dezelfde week plaat der Nederlander werd in het programma van Frits Spits “De avondspits” van Radio 3.

De single kwam binnen in de Top 40 en is daar ook een aantal weken in blijven staan. Rob werd een veel gevraagd artiest, ging alle discotheken, feesten en partijen af, niets was te gek, van grote tot kleine feesten, overal waar Rob verscheen was het een groot feest. Rob Zorn is bij caféhouders, dancings, feesten en partijen een graag geziene gast. Met de single “Ik doe wat ik wil” , geschreven door Emile Hartkamp. 

Ook met het laatst verschenen album “Ik wil wat ik doe” is Rob Zorn de komende jaren verzekerd van, zoals hij zelf zegt, fantastisch werk. Rob maakt ook nog in 2001 het nummer “Toet toet toet” waarmee hij met de carnaval iedere zaal op zijn kop zet en de b kant van de singel “Ik sta weer in de file” weken lang iedere morgen gedraaid wordt bij Noordzee Fm.

Op 23-9-2004 komt Rob zijn idool en grote voorbeeld André Hazes te overlijden, waar Rob helemaal kapot van is, bijna 1 jaar na het overlijden van de volksheld André Hazes, schrijft Rob zijn eerbetoon aan André. 

Het nummer heet “Diep in mijn hart.” De productie is in handen van Jacques Verburgt. Rob schrijft het nummer op de muziek “You were always on my mind” een nummer dat Rob kent van nog een idool van Rob, Elvis Presley. Het nummer “Diep in mijn hart” wordt bij de fans van André warm onthaald en na een stemming op www.andréhazesfan.nl is dan ook heel snel duidelijk dat de mensen massaal kiezen voor het mooie eerbetoon van Rob. 

Wilt u meer weten over Rob Zorn?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rob Zorn is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rob Zorn.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rob Zorn ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rob Zorn zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Rob Zorn

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens