DJ's rappers

Robbie Pardoel

Boek Robbie Pardoel bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Robbie Pardoel bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Robbie Pardoel? Neem dan gerust contact met ons op.

Op elfjarige leeftijd werd Robbie geïntroduceerd aan de muziek. Hij had een simpele, oude draaitafel waarmee hij twee platen kon mixen. Hij stak al z’n tijd in oefenen  en het naadloos mixen van twee platen was het uiteindelijke doel.

Tien jaar later was Robbie gegroeid tot een gewaardeerde artiest in clubs in heel Nederland. Hij was vastberaden zichzelf te ontwikkelen en elk aspect van de club scene te leren kennen en begon met het organiseren van z’n eigen evenementen en het produceren van muziek.
Het afgelopen jaar trad hij op op alle grote Nederlandse festivals met z’n broer  Gers Pardoel maar Robbie’s focus ligt vooral op z’n eigen interesse: dancemuziek.

Robbie’s style is te herkennen aan invloeden van progressieve house maar vooral aan zijn passie voor popmuziek: warme melodieën gemixt met vette dansbare beats.

Wilt u meer weten over Robbie Pardoel?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Robbie Pardoel is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Robbie Pardoel.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Robbie Pardoel ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Robbie Pardoel zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Robbie Pardoel

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens