Zangers

Robert Pater

Boek Robert Pater bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Robert Pater bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Robert Pater? Neem dan gerust contact met ons op.

Robert Pater is al sinds zijn jeugdjaren actief met muziek bezig. Robert is fulltime zanger en treedt weekends veel op door heel het land, vooral op bruiloften en partijen en in cafeetjes is Robert een veelgeboekte artiest. Het begint er meer en meer op te lijken dat Robert Pater zich dan eindelijk wat begint te vestigen in het circuit. Dit voorjaar had Robert nog een flinke hit te pakken met ‘Jij & Ik ‘.

De lijst met successen wordt voor Robert overigens steeds langer, want eerder scoorde hij al met liedjes als “Waarom Ben Jij Nooit Op Zondag Vrij”, “Helena”, “Een Roos In De Morgen”, “Laat Mij Maar Gaan” ,“Als Een Meeuw In De Wind” “Doe Met Me Wat Je Wilt” “Eenzaam en alleen” en “Bella bella Señorita”.

Wilt u meer weten over Robert Pater?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Robert Pater is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Robert Pater.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Robert Pater ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Robert Pater zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Robert Pater

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens