Zangeressen

Romy Monteiro

Boek Romy Monteiro bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Romy Monteiro bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Romy Monteiro? Neem dan gerust contact met ons op.

Romy heeft eigenlijk nooit een zangcarrière nagestreefd maar sinds ze er anderhalf jaar geleden achter kwam dat ze toch kon zingen wil ze niets anders meer. Na haar verpletterende auditie bij The Voice of Holland kan niemand meer om haar heen.

De dochter van Antje Monteiro is 22 jaar geleden geboren in hartje Utrecht. Romy is alleen door haar moeder opgevoed. Haar Portugees-Braziliaanse vader speelde al jong geen rol meer in haar leven. Hoewel Romy en Antje daardoor een erg sterke band hebben ontwikkeld wilde Romy niet in de voetsporen treden van haar moeder. Romy vond een baan achter de schermen meer iets voor haar en besloot de opleiding Marketing-Communicatie in Amsterdam te gaan studeren.

Na drie jaar deze opleiding te hebben gevolgd begon er toch een showbizz-kriebeltje naar boven te komen. Toen de beste vriendin van Romy haar vorig jaar smeekte om te zingen op haar verjaardag besloot ze tegen alle verwachtingen in dit toch te doen. De reacties van het optreden waren buitengewoon positief en Romy had de smaak meteen te pakken: dit is waar ze 100% voor wilde gaan! Het zo snel mogelijk afronden van haar opleiding en afstuderen werd een hoofdzaak.

TVOH
Toch kwam deelname aan The Voice of Holland 2014 voor iedereen onverwacht. Hoewel zij niets liever wilde dan beginnen aan haar zangcarrière, was Romy nog onervaren en erg onzeker. Toch heeft Romy besloten om de sprong in het diepe te maken en mee te doen aan deze succesvolle talentenjacht. Want, waar kan kun je een betere start maken dan op televisie bij RTL4?

Hoofdrol in Musical The Bodyguard!
Inmiddels is Romy’s carriere in een stroomversnelling geraakt. Romy Monteiro maakt namelijk in september 2015 haar musicaldebuut in de musical The Bodyguard als Rachel Marron. De musical is gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner in de hoofdrollen. De 22-jarige Romy gaat in haar rol als Rachel Marron vele hits van Whitney Houston zingen waaronder een van de grootste wereldhits ‘I Will Always Love You’. De musical The Bodyguard is vanaf september exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De première is op zondag 27 september. Albert Verlinde, algemeen directeur en producent van Stage Entertainment Nederland: “Vanaf het eerste moment dat Romy auditie bij ons deed verraste ze ons met haar talent. Het is niet eenvoudig om recht te doen aan Whitney Houston maar wij zijn er van overtuigd dat zij het kan.” Romy kijkt uit naar de prachtige maanden die in het verschiet liggen. “Ik ben zo vereerd en blij dat ik de rol van Rachel Marron mag gaan spelen. De muziek van Whitney Houston is heel speciaal voor mij. Mijn moeder, Antje Monteiro, zong vroeger altijd al de nummers van Whitney Houston, ik ben er dus echt mee opgegroeid. Nu mag ik straks in het theater deze prachtige muziek zingen.” aldus Romy. We zullen je op de hoogte houden van de ontwikkelingen, want de nieuwste nieuwtjes lees je HIER!

Wilt u meer weten over Romy Monteiro?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Romy Monteiro is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Romy Monteiro.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Romy Monteiro ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Romy Monteiro zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Romy Monteiro

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens