Zangers

Ron Link

Boek Ron Link bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Ron Link bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Ron Link? Neem dan gerust contact met ons op.

Ron Link verwierf zijn bekendheid bij het grote publiek door deelname aan de tweede serie van Idols, waar hij het tot de live finales schopte en uiteindelijk achtste werd. Zijn kwaliteiten waren ook Joop van den Ende niet onopgemerkt gebleven en Ron werd gevraagd voor de musical Tarzan waarin hij uiteindelijk de hoofdrol kreeg en samen mocht werken met Phil Collins. In het voorjaar van 2011 toerde Ron door het land met de Purper Show ‘Ik zou je het liefste in een doosje willen doen’ omtrent Annie M.G. Schmidt. Dit deed hij samen met o.a. Frans Mulder en Sandra Reemer. Op dit moment focust Ron zich volledig op zijn solo carrière als popzanger en treedt veelvuldig op in het land. 

Wilt u meer weten over Ron Link?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ron Link is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ron Link.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ron Link ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ron Link zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Ron Link

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens