DJ's rappers

Ronnie Flex

Boek Ronnie Flex bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Ronnie Flex bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Ronnie Flex? Neem dan gerust contact met ons op.

Ronnie Flex, een rapper / zanger uit Capelle aan den IJssel die op het punt staat om Nederland te veroveren met zijn aanstekelijke mix van Hip-Hop, Grime, Dancehall en Dubstep. Vanaf zijn 16e staat hij al op de stage met o.a. Mystery Land en de TMF Awards achter zijn naam.

Naast het performen produceert hij ook zijn eigen tracks maar wordt hierin bijgestaan door producer Boaz v/d Beatz. Zijn samenwerking met o.a. Boaz en Mr.Polska resulteerde in de succesvolle single en videorelease van ‘Soldaatje’, ‘Allermooiste Feestje’ en ‘Nooit Meer Slapen’. In 2012 tekende Ronnie Flex majorlabel TopNotch, won hij van de State Award ‘Rookie Of The Year’ en behaalde hij de finale van de Grote Prijs van Nederland. In 2013 zette hij dit succes door met de releases van de single en video van ‘Tankstation’ en ‘Onder Je Lokken’, de soundtrack van bioscoopfilm ‘Feute Het Feestje’ en onlangs gooide hij nog hoge ogen met de hitsingles ‘Zusje’ en ‘Pocahontas’.

Begin 2014 bracht Ronnie Flex samen met Mr. Polska zijn hitsingle ‘Zusje’ uit, welke in korte tijd al bijna 3 miljoen keer werd bekeken. Onlangs gaf hij dit succes een vervolg met de release van de EP en gelijknamige single ‘Pocahontas’, waarbij in samenwerking met provider Hi een speciale app werd uitgebracht met de allereerste interactieve videoclip voor de mobiele telefoon ter wereld. Het kan dan ook niet anders, 2015 wordt absoluut het jaar van Ronnie Flex!

Wilt u meer weten over Ronnie Flex?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ronnie Flex is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ronnie Flex.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ronnie Flex ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ronnie Flex zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Ronnie Flex

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens