Carnaval, Zangers

Ronnie Ruysdael

Boek Ronnie Ruysdael bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Ronnie Ruysdael bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Ronnie Ruysdael? Neem dan gerust contact met ons op.

Ronnie Ruysdael = 100% polonaisegarantie 

In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten. De ene keer in een tent waar ook Miss Montreal of Anouk optreedt, de andere keer net na of voor Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes. En zijn die er allemaal niet, dan zorgt hij in zijn eentje dat het dak er af gaat.

Ronnie Ruysdael = ouderwets gezellig feest

Voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt, is Ronnie Ruysdael de perfecte artiest. Er wordt gelachen, gesprongen, meegezongen en altijd gaat het publiek in een lange polonaise door de zaal, met in 1 hand een vlaggetje en de andere hand op de schouder van de voorganger. En die voorganger kan zomaar je bakker, badjuf, vader of oma zijn, want Ronnie is van iedereen. Iedere generatie en iedere laag van de bevolking  voelt zich aangesproken wanneer hij het publiek op één van zijn hitjes trakteert.  

Ronnie Ruysdael zingt eigen liedjes

‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Alé Hoempada’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen. 

Ronnie Ruysdael heeft altijd een koffer vol cadeaus

En terwijl hij staat te zingen gooit hij nonchalant zwaaihandjes, vlaggetjes en andere cadeau-artikelen de zaal in. Want zijn koffer is onuitputtelijk.

Het publiek gaat na afloop dan ook voorzien van een glimlach én een leuk aandenken richting de fiets. Want auto rijden is er meestal niet meer bij 😉 

Ronnie Ruysdael gaat door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!

Onder het motto: ‘Ik ga door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!’ weet deze koning van de polonaise keer op keer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. 

De Koning van de Polonaise herken je aan zijn glitterpakken, zijn bakkebaarden en zijn gouden tanden

Wilt u meer weten over Ronnie Ruysdael?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Ronnie Ruysdael is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Ronnie Ruysdael.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Ronnie Ruysdael ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Ronnie Ruysdael zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Ronnie Ruysdael

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens