Carnaval, Oktoberfest

Rudi Mathias

Boek Rudi Mathias bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Rudi Mathias bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Rudi Mathias? Neem dan gerust contact met ons op.

Rudi Mathias aus Monschau!!

Sinds ‘ Der Rudi’ in 2010 herenigd werd met de rest van zijn muzikale familie, mag men hem ondertussen echt serieus gaan nemen in zijn rol als Prettig gestoorde Schlagerzanger.

Wat begon als ‘over de top-getilde’ aanwezigheid, inclusief legging & glitterhose, heeft nu plaatsgemaakt voor een goedgeklede Duits-Oostenrijkse
Rasentertainer mit ‘Ballermann-Songs und viel mehr…’

Rudi’s eigen dialect maakte plaats voor een hilarisch ‘Prins Bernhard accent’.

Dit hoort men vaak terug als een Costa Cordalissong voorbij komt, of er wordt een ‘blik BoneyM open getrokken… Rudi heeft zijn eigen stijl wel degelijk gevonden!!!

Soms is het dan ook de hamvraag wat Rudi het liefst doet on stage…. FlauweK√∂lle oder Singen…… Oder die goldene combinazion…..???

Wie zal het zeggen???

Wilt u meer weten over Rudi Mathias?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rudi Mathias is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rudi Mathias.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rudi Mathias ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rudi Mathias zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Rudi Mathias

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens