Zangers

Rutger van Barneveld

Boek Rutger van Barneveld bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Rutger van Barneveld bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Rutger van Barneveld? Neem dan gerust contact met ons op.

Rutger van Barneveld is geboren op 13 augustus 1990 en woonachtig in Tiel. Sinds 2002 is Rutger druk bezig met zingen en optredens.

Daarvoor zong hij alleen thuis, voor familie en vrienden. Op een bepaald moment vroeg een vriend of Rutger tijdens een feest van een Tielse voetbalvereniging wilde zingen.

Dit werd zijn eerste optreden, met zijn stereotorentje en microfoon, dood nerveus natuurlijk, maar deze avond verliep zeer prettig en Rutger had zijn eerste succes te pakken.

Toen wist hij: “Dit is wat ik wil blijven doen, zingen en entertainen voor grote groepen mensen”.

Tot op de dag van vandaag loopt het nog steeds goed en is Rutger een graag geziene gast op ieder feest.

Rutgers eerste single” Helena” is bijzonder goed ontvangen op radio en televisie, 

en bovendien is het nummer een absolute kroegen hit die zeker nog veelvuldig te horen zal zijn.

Rutger is tijdens het Waalkadefeest van Frans Duijts in 2012 eerste geworden tijdens de battle in het voorprogramma waarin hij het opnam tegen diverse andere talenten. 

Hierdoor heeft Rutger in 2014 tijdens het concert van Frans Duijts live met band een Duet gezongen met de volkszanger. 

In december 2013 startte de zeer succesvolle real-live soap “Ik geloof in mij” op TV Gelderland. 

Mede door het succes van de soap kwam er eind juni 2013 een nieuwe single uit geschreven door René Le Blanc en Frank van Etten met de titel “Een dag uit duizend dromen”. 

Eind 2015 kwam er een vervolg op de succes serie van omroep Gelderland genaamd: ”Hoe is het nu met”

 Inmiddels na 1,5 jaar even een tussen pauze te hebben genomen is Rutger van Barneveld weer terug van weg geweest.

Wilt u meer weten over Rutger van Barneveld?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Rutger van Barneveld is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Rutger van Barneveld.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Rutger van Barneveld ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Rutger van Barneveld zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Rutger van Barneveld

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens