Publieksevenementen, Zakelijke evenementen, Zangeressen

Samantha Steenwijk

Boek Samantha Steenwijk bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Samantha Steenwijk bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Samantha Steenwijk? Neem dan gerust contact met ons op.

Samantha Steenwijk is op 12 april 1986 geboren in Voorburg.

De spontane en welbespraakte blondine groeit op in Rijswijk ‘onder de rook van Den Haag’ en gaat door het leven met een vrouw waar zij onlangs mee trouwde. Door haar spontane, ‘open’ persoonlijkheid en dijk van een stem is Samantha zeer geliefd bij de mensen en weet zij als geen ander grote en kleine zalen naar euforische hoogtes te brengen.

In 2013 waagt Samantha zich aan de nieuwste talentenjacht op SBS6; Bloed, Zweet en Tranen en behaalt glansrijk de finale. Teamcaptain Gerard Joling is meteen verliefd; “Dat zalmroze blousje met die glitters, dat Haagse accent en die geweldige stem!” “ Je bent een kroonjuweel en een talent op en top!” Daar krijgt Gerard gelijk in want in datzelfde jaar ontvangt ze een Buma NL nominatie voor beste talent èn beste zangeres waar ze in één adem met Glennis Grace word genoemd. Met deze positieve baggage zou Samantha het nog eens ver kunnen gaan schoppen.

Hoe het allemaal begon..
Vanaf haar achtste jaar gaf Samantha al een reeks badkamerconcerten voor pa en ma. Het vervolg was een grote Haagse talentenjacht waarin zij de finale bereikte. Die overwinning gaf haar de moed om verder te gaan en een aantal singles op te nemen.

Keihard onderuit
In 2009 maakt Samantha een vliegende entrée met ‘Kom ga mee met mij’. Dankzij dit vrolijke, catchy nummer wordt ze talent van de maand op het themakanaal TROS Sterren.nl en mag zij een optreden verzorgen in het voorprogramma van Gerard Joling te Spaarnwoude. Dat ze bij opkomst tijdens het concert keihard onderuit gaat is ze dan ook weer snel vergeten. Samantha; “ Dit was een complete nachtmerrie. Ik kon wel janken maar wilde mezelf niet laten kennen en ging dus (met een gekneusde pols) quasi vrolijk verder zingen. Je kijkt er enorm naar uit en dan heb je ineens zo’n Anneke Gronloh momentje.. “Achteraf moesten we er keihard om lachen want het is typisch iets voor mij om zoiets mee te maken” “ Het applaus van het publiek na mijn optreden was oorverdovend”

Andere grote evenementen zoals het Mega Piraten Festijn in het GelreDome, Go Apres Ski in Ahoy volgen. In 2013 behaalt Samantha de finale van het SBS6 programma Bloed Zweet & Tranen. Gesteund door teamcaptains Gerard Joling en Roxanne Hazes gooit Samantha hoge ogen. Haar BZET single ‘Zonder jou’ (geschreven door Han Koreneef) behaalt de 11e positie in de charts.

Toekomst
De toekomst staat in het teken van nieuwe muziek, hard werken en veel optreden.
Voor de goede orde: met ontzettend veel plezier en enthousiasme!

Op 14 maart lanceert Samantha haar nieuwe single ‘Hou toch van mij’. Het nummer is lekker dansbaar en heeft volgens insiders Vaya Con Dios achtige sferen, iets wat Samantha goed past met haar krachtige stemgeluid.

Wilt u meer weten over Samantha Steenwijk?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Samantha Steenwijk is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Samantha Steenwijk.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Samantha Steenwijk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Samantha Steenwijk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Samantha Steenwijk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens