Zangers

Sander Kwarten

Boek Sander Kwarten bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Sander Kwarten bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Sander Kwarten? Neem dan gerust contact met ons op.

Sander Kwarten stond al op zeer jonge leeftijd op het podium te zingen. Zoals veel van zijn (jonge) collega’s deed deze goedlachse volkszanger ook aan diverse talentenjachten mee, waarvan hij menigeen won.

In 2010 maakte Sander de overstap naar Goldfinger (Waylon van der Heijden) waar hij onder meer werkte aan de single ‘Hart van Steen’ met deze single scoorde hij zijn 1e hit notering in de Dutch Charts Single Top 100. In 2015 wist de sympathieke volkszanger uit Breda een hit te scoren met ‘Verliefd’. De single werd door alle radiostations goed opgepakt en ook was hij te zien bij Muziekfeest op het Plein.

Dat echte liefde niet roest blijkt uit het feit dat Sander toch weer ging opnemen bij Manfred Jongenelis en daar de singles ‘Geen Twijfel’ en ‘Voor Jou’ opnam.

Met hits als onder andere Geen Twijfel, Ik Laat Je Nooit Meer Gaan, ‘k Ben Toch Niet Gek, Spreken Zonder Woorden, Laat Ze Nou Maar, Hij Gaat Lekker en meer is Sander inmiddels goed voor meer dan 30 miljoen streams! In 2023 ontving hij voor ‘Geen Twijfel’ een gouden plaat.

Sander is uitgegroeid tot een veel geboekte artiest in het land en weet hij overal met zijn eigen repertoire veel indruk te maken.

Sander Kwarten gaat steevast voor kwaliteitsproducties en oogst op deze manier steeds meer waardering bij zowel de media als publiek.

Wilt u meer weten over Sander Kwarten?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sander Kwarten is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sander Kwarten.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sander Kwarten ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sander Kwarten zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Sander Kwarten

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens