Zangeressen

Sandra Van Nieuwland

Boek Sandra Van Nieuwland bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Sandra Van Nieuwland bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Sandra Van Nieuwland? Neem dan gerust contact met ons op.

Sandra van Nieuwland debuteerde in 2012 op spectaculaire wijze in de hitlijsten. Maar we maken pas echt kennis met de zangeres als ze een jaar later het album ‘Banging On The Doors Of Love’ uitbrengt. Het levert haar een Edison award op en er volgt een succesvolle theatertour. Met haar derde album ‘Breaking New Ground’ tourde Sandra van Nieuwland opnieuw door Nederland. Haar nieuwe album heet ‘Human Alien’ en ook hiermee is zij volop in het land te vinden!

Wilt u meer weten over Sandra Van Nieuwland?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sandra Van Nieuwland is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sandra Van Nieuwland.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sandra Van Nieuwland ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sandra Van Nieuwland zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Sandra Van Nieuwland

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens