Tributebands

Schürzenjäger Tribute Band

Boek Schürzenjäger Tribute Band bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Schürzenjäger Tribute Band bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Schürzenjäger Tribute Band? Neem dan gerust contact met ons op.

De Zillertaler Schürzenjäger – de meest succesvolle band uit de Alpen – bedankt haar fans voor meer dan 30 jaar trouw met een afscheidstournee door Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland in uitverkochte zalen. Meer dan 10 miljoen platen verkocht, een record aan concerten en openluchtevenementen, welke doen denken aan de alpen versies van het Woodstock festival, behoorden tot de successen van deze Zillertaler cult band.

Hits als ‘Zillertaler Hochzeitsmarz?, ‘Dahoam is Dahoam? komen standaard voorbij op het repertoire van vele bands en ?Sierra Madre? is nog steeds na Yesterday van de Beatles de meest gedraaide hit in Duitsland. Maar? het afscheid van de Zillertaler Schürzenjäger betekent niet het einde van hun succesvolle muziek…

Alle fans van de Zillertaler Schürzenjäger kijken nu uit naar de Schurzenjäger Tribute band; een unieke band die zo authentiek mogelijk de tijden van de originele band laat herleven!

Het podium alsook hun outfit is gebaseerd op het origineel. In een drie uur durend programma wordt het publiek meegenomen naar de tijden van toen; gezellige alpenrock met puur bekende meezinghits. Beleef nu de grootste hits in een prachtige show, met meerstemmige zang, blazerssectie en vooral de sfeer van weleer!

Wilt u meer weten over Schürzenjäger Tribute Band?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schürzenjäger Tribute Band is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schürzenjäger Tribute Band.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schürzenjäger Tribute Band ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schürzenjäger Tribute Band zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Schürzenjäger Tribute Band

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens