Bruiloften, Publieksevenementen, Weddingsingers, Zakelijke evenementen, Zangduo's, Zangers

Schuurmans & Schuurmans

Boek Schuurmans & Schuurmans bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Schuurmans & Schuurmans bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Schuurmans & Schuurmans? Neem dan gerust contact met ons op.

Joris en René zijn het unieke duo Schuurmans & Schuurmans. Ze weten het publiek altijd te verrassen. Schuurmans & Schuurmans heeft een breed repertoire. Van Hollandse smartlap tot Italiaanse Opera of van disco tot een akoestische set. Niets is te gek voor dit duo.

Ze laten uw gasten een fantastische avond beleven met een interactief muzikaal programma.

Het ideale duo voor elke gelegenheid!

Wilt u meer weten over Schuurmans & Schuurmans?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Schuurmans & Schuurmans is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Schuurmans & Schuurmans.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Schuurmans & Schuurmans ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Schuurmans & Schuurmans zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Schuurmans & Schuurmans

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens