Oktoberfest, Zangers

Semino Rossi

Boek Semino Rossi bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Semino Rossi bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Semino Rossi? Neem dan gerust contact met ons op.

Semino Rossi is op dit moment missschien wel een van de grootste sterren binnen het traditionele Schlagergenre. Geboren in Rosario, Argentinië, kwam hij in 1986 in Oostenrijk terecht, waar hij werk kreeg als zanger in een hotel.

Nadat hij de jaren daarna doorbracht, afwisselend in Spanje / Oostenrijk, vestigde hij zich uiteindelijk definitief in Innsbruck. Semino Rossi was ondertussen lid geworden van de Worldmasters latijns-amerikaanse dansen met als hoogtepunt toen hij in 2001 werd gekroond tot Weltmeister in de Latijn-amerikaanse muziek op het WK in Japan. Datzelfde jaar ondertekent Semino Rossi bij platenmaatschappij Universal en in 2004 bracht hij zijn eerste Duitstalige LP uit getiteld ?Alles Aus Liebe?. ?Tausend Rosen für Dich? volgde een jaar later, kwam terecht in de Duitse top tien en gaf daarmee gestalte aan de rijzende ster ?Semino Rossi?.

Semino Rossi kwam in 2005 met een zomeralbum, echter zijn grootste succes tot op heden is het winnen van de ECHO en de Oostenrijkse Music Awards. In 2010 was Rossi nog te bewonderen op het Schlagerfestival in Kerkrade.

Wilt u meer weten over Semino Rossi?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Semino Rossi is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Semino Rossi.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Semino Rossi ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Semino Rossi zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Semino Rossi

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens