Shows, Zangeressen

Senna Willems

Boek Senna Willems bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Senna Willems bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Senna Willems? Neem dan gerust contact met ons op.

Al vanaf jonge leeftijd heeft Senna een passie voor muziek!

Senna is begonnen op het podium bij een theaterkoor en inmiddels heb ik verschillende ervaringen opgedaan. Zowel voor kleine gezelschappen, als op grote podia, heeft zij meerdere optredens verzorgd.

Generes die Senna graag zingt zijn natuurlijk het levenslied, maar ook Duits- en Engelstalig, Soul en Pop.

Ik doe niets liever dan zingend op het podium het podium het publiek vermaken, kom gerust eens kijken bij een van haar optredens!

Senna is in het tweede geworden in het tweede seizoen van het SBS-programma “We Want More” en heeft daarbij vele kandidaten weten te verslaan.

Wilt u meer weten over Senna Willems?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Senna Willems is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Senna Willems.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Senna Willems ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Senna Willems zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Senna Willems

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens