Zangeressen

Sieneke

Boek Sieneke bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Sieneke bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Sieneke? Neem dan gerust contact met ons op.

De Nijmeegse zangeres Sieneke geniet landelijke bekendheid sinds haar deelname aan het Nationaal Songfestival in 2010. Met het nummer Ik Ben Verliefd (Sha-la-lie) wist ze niet alleen het Festival te winnen, maar ook een plekje in het hart van menig Nederlander. Singles als Doe Dat Nooit Meer en Vita Bella stonden hoog genoteerd in de vaderlandse hitparade. Ook privé veranderde er veel in Sieneke’s leven zoals haar huwelijk met Jan en de geboorte van haar dochtertje Rosalie. In 2014 neemt ze een duet op met Django Wagner. De plaat verschijnt op Django’s album Samen dat bekroond werd met de Edison Pop. In de zomer van 2015 scoort Sieneke een hit met Ik Heb Van Liefde Mogen Dromen, gevolgd door vlotte Het Gat Van De Deur. In 2016 verschijnt Lieg Toch Eens Een Beetje Beter dat hoog in de lijsten staat. Ze maakt ook een muzikaal uitstapje in haar duet met Popstars winnaar Wesley Klein. Deze hits staan op haar nieuwe album De Liefde Die Lacht… dat vol staat met vlotte uptempo nummers, afgewisseld met stemmige ballades. Sieneke laat hiermee zien haar muzikale draai gevonden te hebben. 
Ook van dit album afkomstig is haar hit Donkere Dagen, waarmee Sieneke laat zien de titel Prinses van het Levenslied meer dan ooit verdiend te hebben. Met haar nieuwste single Wat Mij Is Overkomen scoort ze weer een grote hit.
Onlangs is Sieneke bevallen van haar 2e kind genaamd Dani. Deze zomer verschijnt haar nieuwste single ‘En Toen Kwam Jij’. ‘En Toen Kwam Jij’ is geschreven door Marianne Weber en in de videoclip speelt Sieneke een belangrijke hoofdrol.  

Wilt u meer weten over Sieneke?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sieneke is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sieneke.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sieneke ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sieneke zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Sieneke

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens