Zangeressen

Silvia Swart

Boek Silvia Swart bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Silvia Swart bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Silvia Swart? Neem dan gerust contact met ons op.

Silvia is opgegroeid met muziek. Haar ouders (Platenkoning JB Swart) hebben al ruim 35 jaar een platenzaak in Valthermond, maar ook in Weerselo en verkopen voornamelijk Nederlands- en Duitstalige muziek. Haar ouders zijn tevens producent en hebben diverse verzamel cd’s uitgebracht, o.a. van Telstar. Silvia Swart Doordat JB Swart de serie Originele Piratenhits (60 delen) uitbracht, is ze gaan zingen. Haar eerste liedje was ‘Bandieten Johnny’ (en werd geplaatst op de Verzamel cd Originele Piratenhits deel 27) Silvia besloot een band te gaan zoeken en haar eerste optreden verzorgde ze samen met ‘De Stemmingmakers’ . Silvia heeft vervolgens 5 jaar (vanaf 1997) deel uitgemaakt van een stemmingsorkest genaamd: ‘The Greenlights’. Ze hebben onder die naam ook een single uitgebracht waarmee ze een tv optreden bij Veronica Call tv hadden. In 2003 is Silvia als solo-zangeres begonnen. De reden waarom ze voornamelijk Nederlandstalige muziek zingt, is omdat ze het gezellige muziek vind, die een ieder mee kan zingen. Maar ze heeft ook Engelstalige nummers (country, top 100) in haar repertoire, waardoor ze allround is. Silvia schrijft zelf veel van haar eigen nummers en sinds 2008 heeft Silvia een eigen tekstschrijver. Op deel 50 van de Originele Piratenhits serie sta ik samen met mijn broer Peter (helaas door een ongeval in Febr. 2003 overleden op 19e jarige leeftijd) met het lied: ‘Niemand laat zijn eigen kind alleen’ speciaal gemaakt voor haar vader’s 50e verjaardag. Silvia heeft orgel en gitaarlessen gehad en is heel ritme gevoelig, wat ook goed te zien is bij haar shows/optredens. Silvia heeft over de 155 tunes voor o.a. legale/illegale piratenstations, verenigingen gemaakt. Silvia heeft 4 cd albums uitgebracht n.l.: ‘Duizend vragen’ ‘Ik vond bij jou het geluk’ ‘Ik’ ‘Droom van werkelijkheid’ Maar is ook te vinden op tal van diverse verzamel cd’s/dvd’s. In 2007 bracht JB Swart Silvia’s eerste Vinyl single uit met de titel: T’rug naar jou. Inmiddels zijn er al 10 Vinyl singles van Silvia op de markt. ‘Droom van werkelijkheid’ bracht Silvia landelijke bekendheid d.m.v. een top 100 notering, diverse TV-Radio interviews o.a. bij 3fm (Giel Beelen) en Paul de Leeuw.

Wilt u meer weten over Silvia Swart?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Silvia Swart is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Silvia Swart.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Silvia Swart ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Silvia Swart zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Silvia Swart

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens