Bands

Slamm

Boek Slamm bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Slamm bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Slamm? Neem dan gerust contact met ons op.

Slamm is een zeskoppige allround coverband voor feesten, discotheken en party’s waar steengoede livemuziek van komt. Nederlandstalige muziek, stevige rock, hiphop of lekker soul en disco. Slamm speelt het allemaal. Van de allernieuwste nummers van de hits tot opzwepende klassiekers uit de jaren tachtig en negentig.

De Grand Slamm Party is een stijlvolle, maar ook knallende show van een Brabantse band die uitblinken in professionaliteit en plezier op het podium. Swingen, springen of meezingen? Het publiek staat de hele avond centraal.

Samen met een doorwinterde licht- en geluidsploeg vormt Slamm al jarenlang een hecht team. De band bestaat uit twee fantastische lead singers en een repertoire dat elke gelegenheid aankan. Van surpriseparty tot bedrijfsfeest, van een stampvolle kroeg tot tienduizend man in een feesttent. Wat de gelegenheid ook is, Slamm is er klaar voor. Energie, plezier en muzikale ervaring spat van het podium af. Dat mag je met recht een Grand Slamm Party noemen.

Wilt u meer weten over Slamm?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Slamm is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Slamm.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Slamm ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Slamm zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Slamm

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens