Trio's

Smalltalk

Boek Smalltalk bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Smalltalk bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Smalltalk? Neem dan gerust contact met ons op.

Small Talk is een opvallende band tussen alle andere popgroepen en eigenlijk is de band niet in een hokje te plaatsen. Small Talk heeft dé perfecte formule gevonden voor het verzorgen van een feest in de breedste zin van het woord.

Met z’n unieke aanpak is Small Talk meer dan muziek en niet zomaar een trio. Het speciale zit in de combinatie van presentatie, repertoirekeus, instrumentarium en flexibiliteit. Disco, latin, pop of rock ’n roll?: Small Talk brengt muziek van de sixties tot heden. De band switched van latin naar funk naar jive naar ……………………..

Drie getalenteerde artiesten met gitaar, contrabas en percussie en/of drums, akoestisch of versterkt, het is altijd 100% live. Muziek voor liefhebbers. Muziek om naar te luisteren, muziek om naar te kijken en muziek om een knetterfeest mee op gang te brengen.

Wilt u meer weten over Smalltalk?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Smalltalk is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Smalltalk.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Smalltalk ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Smalltalk zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Smalltalk

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens