Bands

Steam Sisters

Boek Steam Sisters bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Steam Sisters bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Steam Sisters? Neem dan gerust contact met ons op.

Dit is voor iedereen die van een feest houdt, tot de grens gaat en eraan voorbij. We brengen je covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Zing mee tot je stem weg is en je nieuwe idolen gevonden zijn. Deze vijf vrouwen blazen jou, jouw vrienden én de complete tent omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Fuck it. Everything is possible.

Wilt u meer weten over Steam Sisters?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Steam Sisters is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Steam Sisters.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Steam Sisters ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Steam Sisters zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Steam Sisters

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens