Presentatrices

Sterre Koning

Boek Sterre Koning bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Sterre Koning bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Sterre Koning? Neem dan gerust contact met ons op.

Sterre Koning zingt, presenteert, acteert, is succesvol YouTuber en model. Via haar sociale media houdt ze haar bijna 500.000 volgers op de hoogte van haar leven.

Sterre start haar carrière op negen jarige leeftijd. Vanaf die tijd maakte ze deel uit van het Kinderen voor Kinderen koor waar ze solo’s zong in ‘Klaar voor de Start’ en ‘Feest’ en haar eigen nummer ‘Mijn Boek’. Sterre vertegenwoordigde Nederland tijdens het Junior Eurovisie Songfestival 2016 en in 2018 bereikte ze de halve finale van The Voice Kids. Ze heeft een eigen single uitgebracht en inmiddels ook twee singles voor DreamWorks. In 2019 heeft ze de Nickelodeon Kids’ Choice Award gewonnen voor aanstormend talent Nederland en België. Dit najaar is ze te zien in 3 films, presenteert ze de Tina Awards en het Nickelodeon Familie Festival en heeft ze een platencontract getekend bij Cloud9 Music. Daarnaast heeft Sterre een eigen YouTube kanaal en is ze online reporter (geweest) voor Tina TV, Yours Today, Avro Tros, RTL, Disney, Nickelodeon, enz. Ook bracht ze bij uitgeverij Kluitman haar eigen boek uit genaamd ‘STERRE. Waarom wachten tot je later groot bent?!’ In dit boek geeft Sterre een persoonlijke inkijk in haar leven en inspireert ze haar fans om ook hun dromen na te jagen. Eind 2019 bracht ze haar nieuwe single Thuis met Kerst uit en geeft ze aan dat er in 2020 meer muziek aankomt.

Wilt u meer weten over Sterre Koning?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sterre Koning is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sterre Koning.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sterre Koning ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sterre Koning zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Sterre Koning

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens