Bands

Summerland

Boek Summerland bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Summerland bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Summerland? Neem dan gerust contact met ons op.

Allround coverband Summerland is reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen, feesttenten, kermissen & discotheek circuit.

Summerland bestaat uit:

Jan van Rijswijk (drums en zang)

Jody van Zoelen (toetsen en zang)

Gary Massarella (basgitarist en zang)

Paolo de Bonis (leadgitarist en zang)

Frans Hondijk (zang en doedelzak)

Marloez Lamers (zang)

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementenwereldje. 2 muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen. Vanaf 2014 is Summerland uitgebreid met een fantastische zangeres en een nieuwe bassist. Met deze frisse, nieuwe uitstraling kan de band weer op alle soorten evenementen ingezet.

Het is een band dat op ieder feest ingezet kan worden. Tevens is Summerland een bekende gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal hebben begeleid. Van 2005 t/m 2010 was Summerland de exclusieve begeleidingsband op de openbare concerten van de populaire zanger Jannes. Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals, polka, tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit. Roep het en ze spelen het. Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om een feest tot succes te maken.

Inmiddels heeft Summerland 3 singles op hun naam staan waarvan de hit ‘Aloosie’ het bekendste is. Een ding is zeker: Summerland weet overal raad mee

Wilt u meer weten over Summerland?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Summerland is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Summerland.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Summerland ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Summerland zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Summerland

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens