DJ's rappers, Shows

Sunnery James & Ryan Marciano

Boek Sunnery James & Ryan Marciano bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Sunnery James & Ryan Marciano bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Sunnery James & Ryan Marciano? Neem dan gerust contact met ons op.

Sunnery James & Ryan Marciano zijn de risings stars aan het DJ front. Hun passie en liefde voor muziek spat er vanaf en zuigt iedere bezoeker mee in een energieke stroom waarbij het onmogelijk is om stil te staan.

Het duo heeft een uiterst succesvol 2013 achter de rug. Zo werd hun track ‘Triton’ het Dance Valley 2013 Anthem, en kregen hun tracks ‘S.O.T.U’, ‘Stiffness’ ft. Chocolate Puma, ‘Ultronic’ en ‘Firefaces’ ft. Jaz Von D allen zeer goede reviews. Daarnaast waren de twee aanwezig op ieder groot festival in de wereld; van Amsterdam Music Festival tot Ultra Music Festival en Tomorrowland.  Nu is het tijd om met hun eigen concept de wereld te veroveren.

Kortom: over deze twee heren kan men kort zijn: deze gasten zijn HOT!! Je hoeft maar een flyer onder je neus te krijgen van één van de populaire house feesten en deze heren staan er op. Iedereen wil ze boeken! Sunnery James & Ryan Marciano staan bekend om hun krachtige live sets waarbij ze geen ruimte laten voor langdradige house. Alleen de vetste klappers komen langs en zij brengen hun publiek in extase. Stil zitten is er niet bij!

Wilt u meer weten over Sunnery James & Ryan Marciano?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Sunnery James & Ryan Marciano is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Sunnery James & Ryan Marciano.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Sunnery James & Ryan Marciano ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Sunnery James & Ryan Marciano zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Sunnery James & Ryan Marciano

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens