Zangeressen

Tabitha

Boek Tabitha bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Tabitha bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Tabitha? Neem dan gerust contact met ons op.

Kwetsbaar durven zijn en van jezelf houden. Het zijn belangrijke thema’s in haar muziek, maar ook in het leven van Tabitha. Dat haar fans bewondering hebben voor het feit dat ze zichzelf is en daardoor geïnspireerd raken om ook meer zichzelf te zijn, is dan ook wat haar drijft.

Met deze mentaliteit bereikt ze steeds meer mensen en werd afgelopen jaar haar jaar. Tabitha is met 180 miljoen Spotify-streams de meest gestreamde zangeres van het jaar en haar single Hij Is Van Mij met Kris Kross Amsterdam, Maan en Bizzey was de meest gestreamde single.

Tabitha groeide op in een gezin met een oudere broer en zus, die haar van jongs af aan steunden in haar muzikale carrière. Sinds ze als jong meisje een rol in een videoclip kreeg, was Tabitha vastberaden haar stem te laten horen. Ze volgde muziekopleidingen en besloot op haar eenentwintigste naar Londen en daarna Los Angeles te verhuizen om zichzelf muzikaal te ontwikkelen. Hier leerde ze een belangrijkste levensles: Ze hoefde niet ergens anders te zijn om gelukkig te worden. Toen ze zich realiseerde dat Nederland haar thuis is en ze in haar moederstaal haar boodschap het beste over kan brengen, kreeg Tabitha in Nederland echt voet aan de grond.

Tabitha ontwikkelde zich met twee EP’s en solo-hits als Het Spijt Me Niet en Ai steeds verder als zangeres én als songwriter van popmuziek. Zo schreef ze ook vele nummers voor andere artiesten, onder andere Blijf Bij Mij voor Ronnie Flex en Maan. De kracht van haar nummers schuilt in het bedenken van een rotsvaste melodie en sterke teksten waarin fans zichzelf kunnen herkennen. Vaak gaat het over zelfliefde, onafhankelijkheid en voor jezelf opkomen maar ook dankbaarheid en genieten van het leven spelen een belangrijke rol.

Dat Tabitha niet bang is de daad bij haar eigen woord te voegen bleek toen ze vorig jaar met Het Spijt Me Niet haar eerste single in eigen beheer uitbracht. Het is het startschot voor de volgende fase in haar muzikale carrière waarbij ze ook de HSMN-clubtour in het voorjaar van 2020 aankondigde. Ze speelt sindsdien ook alleen nog shows samen met haar band waarbij alles samenvalt: haar kwetsbaarheid, de hits en haar ijzersterke manier van performen. Inmiddels heeft ze verschillende uitverkochte tours langs de poppodia gedaan met als hoogtepunt twee keer de grote zaal van Paradiso.

Wilt u meer weten over Tabitha?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tabitha is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tabitha.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tabitha ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tabitha zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Tabitha

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens