DJ's rappers

The Allstarz

Boek The Allstarz bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The Allstarz bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The Allstarz? Neem dan gerust contact met ons op.

Scoren doe je in het weekend!

Het is een zalige zondagmiddag in mei. Met een temperatuurtje van 24 graden en een licht briesje perfect weer om een wedstrijdje te spelen. De lichte hoofdpijn die je aan de Sambuca van gisteren hebt overgehouden ben je alweer vergeten als je die iets-te-dikke teamgenoot uitermate onhandig over de bal ziet vallen. Op de reservebank wordt al gerookt, dan weet je dat het eindsignaal bijna klinkt. 

Wat de uitslag is geworden, is totaal niet relevant. De prestaties in de kantine, kroeg, club of op festivals zijn immers leidend als je in de 4e klasse speelt. Als er maar gewonnen wordt in die gezellige doch zware, allesbeslissende derde helft. Daar waar het kaf van het koren wordt gescheiden. In het geval van The Allstarz een 60 minuten durende derde helft waarin een scala aan stijlen voorbij komt. Denk aan Hollandse kantinekneiters, maar ook beukers en glijders passeren de revue in een show, waarin het resultaat aan de hand van de hoeveelheden drank, zweet en confetti afgemeten wordt.

The Allstarz brengen het gezellige van een kantinemiddag en het toffe van een clubavond samen. Zo sta je het ene moment nog mee te blèren met Hazes, om vervolgens te springen op dance-geweld of te glibberen op urban-vuur. Van The Allstarz mag je een uur lang feest verwachten, met louter platen die het leeuwendeel van het publiek kent.

Wilt u meer weten over The Allstarz?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Allstarz is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Allstarz.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Allstarz ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Allstarz zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The Allstarz

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens