Bands

The Euros

Boek The Euros bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The Euros bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The Euros? Neem dan gerust contact met ons op.

Na bijna 10 jaar 30EUROLIVE was het tijd voor de volgende stap. The Euros zijn 100%. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met alleen de allerbeste hits uit heden en verleden.

Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor met videowall, CO2 kanonnen en veel meer!!

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en België, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en de Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

We hope to see you on tour!!

The Euros are powered by Flügel.

The Euros are:

David Bakker, Guitars/Bass/Vocals

Peter Bakker, Piano/Hammond/Synthbass/Vocals

Michiel Butterhof, Drums/Vocals

The Euros

Wilt u meer weten over The Euros?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Euros is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Euros.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Euros ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Euros zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The Euros

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens