Instrumentalisten

The Exclusive Strings

Boek The Exclusive Strings bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The Exclusive Strings bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The Exclusive Strings? Neem dan gerust contact met ons op.

The Exclusive Strings veroverden in korte tijd Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Brussel, Cannes, Caïro, Dubai, Londen, Madrid, Wenen en vele andere wereldsteden. Hun geheim: een wervelende podiumact, die een onvergetelijke indruk nalaat bij de deelnemers aan topevenementen uit de wereld van de cultuur en het bedrijfsleven. Dit internationaal kwartet bestaat uit Melissa Schaak (Canada), Larissa Lismont (België), Maryna Lepiasevich (Belarus) en Tamara Savic (Servië). Het verhaal achter de viool Deze vier bloedmooie en getalenteerde jonge vrouwen studeerden aan de meest gerenomeerde Conservatoria ter wereld. Orkestleider Jan Ceulemans bracht hen samen voor de wereldpremière die plaats vond in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen (Belgium). De rest is geschiedenis. Onder zijn management volgden prestigieuze concerten zich in snel tempo op in de meest exclusieve locaties. The Exclusive Strings maken furore met een adembenemende mix van klassieke meesterwerken en pop. Moeiteloos schakelen zij over van ingetogen naar meeslepend, van beheerst naar experimenteel. Maar altijd musiceren zij met overgave en passie. On Stage! The Exclusive Strings maken uw evenement onvergetelijk. Setlist 30 minuten Vanaf het openingsnummer tot aan de grootse finale brengen The Exclusive Strings uw publiek in vervoering met een aanstekelijke cocktail van klassiek en pop. Hun majestueuze popversie van ‘Eine kleine Nachtmusik’ zou zelfs Mozart enthousiast maken. Het wereldvermaarde ‘Czardas’ biedt de vier violistes de gelegenheid hun technische vaardigheden te tonen. De ‘Lord of the Dance’-medley is zo opzwepend, dat het publiek moeite heeft om stil te zitten. Met ‘Samba de Janeiro’ bereikt de feeststemming een hoogtepunt.

Wilt u meer weten over The Exclusive Strings?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Exclusive Strings is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Exclusive Strings.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Exclusive Strings ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Exclusive Strings zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The Exclusive Strings

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens