DJ's rappers

The Flexican & MC Sef

Boek The Flexican & MC Sef bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The Flexican & MC Sef bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The Flexican & MC Sef? Neem dan gerust contact met ons op.

The Flexican & MC Sef gaan wederom de samenwerking aan met Topbillin’. Na eerdere gezamenlijk behaalde successen met de live shows van ‘Sef’ en ‘Flinke Namen’ is vanaf nu is ook de dj / mc set van deze twee gesoigneerde heren te boeken.
The Flexican behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse dj scene. Zijn toonaangevende eclectiche mix van stijlen en zijn unieke techniek zetten de muzikale toon voor wat er komen gaat. Hij is dan ook een graag geziene gast in vele clubs en op diverse festivals.

Als producer boekte hij al vele successen, onder andere met zijn eigen band Flinke Namen. Met Typhoon maakte hij de classic ‘Bumaye’. Deze track wordt op dit moment door Flex & FS Green in een nieuw jasje gestoken voor het aankomende Major Lazer album. He international baby!

Samen met woordkunstenaar en rijmkoning Sef levert hij de perfecte ingrediënten voor een avondje verantwoord losgaan. Met het eigen concept Yours Truly verkopen ze inmiddels landelijk clubs en popzalen uit.

Wilt u meer weten over The Flexican & MC Sef?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Flexican & MC Sef is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Flexican & MC Sef.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Flexican & MC Sef ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Flexican & MC Sef zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The Flexican & MC Sef

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens