Shows

The Loving Angels

Boek The Loving Angels bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The Loving Angels bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The Loving Angels? Neem dan gerust contact met ons op.

The Loving Angels brengen een Feel Good show met een torenhoog glamour gehalte, en trakteren het publiek op een wervelende Soul en Disco Show die letterlijk en figuurlijk van de bühne knalt. De meest populaire dancesongs werden voor The Loving Angels in een nieuw jasje gestoken, en overgoten met een swingende sound!

Songs als Proud Mary, DISCO Inferno, Crazy in Love, Mesmerized, When Love Takes Over, Some Kinda Rush, Single Ladies en Let’s Get Loud zijn verpakt in danceabel Hit Medley’s.

The Loving Angels bewijzen met hun imponerende show dat travestie anno nu op een een smaakvolle en classy manier kan worden gebracht ! Door de sublieme combinatie van hun super vrouwelijke looks enerzijds en de opzwepende Disco- en Soul beats anderzijds weten ze het aanwezige publiek van de eerste tot de laatste seconde volledig voor zich te winnen.

The Loving Angels brengen een feelgood show van ruim 30 minuten, waarbij ze visueel worden ondersteund door 2 danseressen !

Met hun Power Show traden ze op tijdens oa. AmsterdamDiner in de Heineken Music Hall, het Rode Kruis Gala en op diverse podia in het buitenland waaronder Dubai, Parijs, Monaco, Engeland en Duitsland

Wilt u meer weten over The Loving Angels?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Loving Angels is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Loving Angels.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Loving Angels ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Loving Angels zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The Loving Angels

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens