Bands

The New First

Boek The New First bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The New First bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The New First? Neem dan gerust contact met ons op.

De live-sensatie van Nederland!

Houdt u vast. Hier is The New First. Een fonkelnieuwe band die staat voor top-entertainment van internationale allure. Het geheim? The New First brengt alles live, 100%. Elke noot is echt. De gedrevenheid spat ervan af. De band vormt een ideale mix van jeugdig elan, gedegen vakmanschap en rijke ervaring. Bandleider is John Philippo, de man die decennialang triomfen in binnen- en buitenland vierde met The First Showband. Onder de orkestleden vijf extreem getalenteerde jonge muzikanten plus de ervaren rot Maarten de Groot, ooit oprichter van en jarenlang verbonden aan de befaamde showband Beethoven. Tenslotte de vocalen: gouden stemmen van een zangeres en zanger van de buitencategorie. Welkom bij The New First!

Alles live!

De musici van The New First vormen een ideale mix van jong elan, muzikaal vakmanschap en rijke ervaring. Hun muzikale bagage is indrukwekkend. Hun enthousiasme is enorm. De adrenaline spat van het podium! De band maakt gebruik van de meest geavanceerde show- en entertainmenttechnieken en een imposante, spectaculaire, multi-functionele ledwall. De grote kracht zit ‘m in het feit dat The New First werkelijk alles live brengt. Elke noot die u hoort is echt. Dus niks geen voorgeprogrammeerde begeleidingsbanden, geprefabriceerde videoclips en routineus vastgestelde sets. The New First is the real thing. Door alles live te brengen kan de band optimaal inspelen op de wensen van het publiek en/of de organisatie. Zo maakt The New First van elk optreden een unieke, onvergetelijke happening!

Breed repertoire

Elk feest is anders, elk publiek is anders en daarom is ook elk optreden van The First anders. Om iedereen gelukkig en het naar de zin te maken, stemt de band het repertoire telkens af op de gelegenheid. Vakmensen als ze zijn, kunnen ze putten uit een breed en gevarieerd repertoire. Van top-40 hits tot Nederlandstalig, van legendarische rock- en popnummers tot geheide discostampers, van sixties en seventies tot de hits van nu en van opzwepende latin tot onweerstaanbare dance.

Daarbij beschikt The First met zangers Tess en zanger Martijn over twee stemmen van de buitencategorie.

Bedrijfsevenementen

Met The New First op uw bedrijfsevenement of privé party krijgt u gelijk de beschikking over fantastische faciliteiten om uw bedrijf in de spotlights te zetten. Uw logo op de gigantische ledwall, er filmbeelden op projecteren of een presentatie visueel ondersteunen: het kan allemaal. De vakmensen van de technische crew van de band maken het net zo mooi en spectaculair als u het hebben wilt. Band en crew bieden samen full service van topkwaliteit. One stop shopping dus.

Perfect licht en geluid

Licht en lichteffecten vormen een onmisbaar onderdeel van de show. The First beschikt over een eerste-klas lichtinstallatie, voorzien van de allernieuwste special effects. De lichtinstallatie wordt volledig op de lokatie afgestemd, zodat de show perfect uit de verf komt én het publiek alles goed kan zien en zich behaaglijk voelt. De vezorging van het geluid is van hetzelfde hoge niveau en voorziet in een professionele soundsupport tot 750 man publiek. Wilt u het nog groter aanpakken? Dan wordt de hele set-up aangepast naar de gewenste omvang. Alles kan. Niets is onmogelijk.

Wilt u meer weten over The New First?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The New First is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The New First.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The New First ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The New First zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The New First

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens