DJ's rappers

The Partysquad

Boek The Partysquad bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The Partysquad bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The Partysquad? Neem dan gerust contact met ons op.

The Partysquad is een Nederlands dj-team, bestaande uit DJ Jerry (Jerry Leembruggen) en MC Ruben (Ruben Fernhout).
In 1998 ontmoette het tweetal elkaar tijdens de tournee “Wanted” voor nieuw talent. DJ Jerry was de vaste dj tijdens deze tournee en Ruben presenteerde de shows. In datzelfde jaar begonnen ze hun eerste vaste clubavond in de Amsterdamse Club Margaritas.

Ze draaiden daarna niet alleen op veel feesten en clubs in Nederland maar kwamen ook als gastdj’s in Marokko, Londen, Spanje, Portugal, Suriname, Zweden en op Curaçao. Ook op grote evenementen als Innercity waren ze aanwezig.

Naast hun activiteiten in de clubs brachten DJ Jerry en MC Ruben ook met enige regelmaat mix-cd’s uit. In 2003 bracht ID&T hun (mix)compilatie “UK Sounds” officieel uit. Op vrijdagavond verzorgde het duo daarnaast een programma op de radiozender FunX.

Wilt u meer weten over The Partysquad?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Partysquad is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Partysquad.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Partysquad ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Partysquad zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The Partysquad

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens