Groepen, Zangers

The Trammps

Boek The Trammps bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The Trammps bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The Trammps? Neem dan gerust contact met ons op.

Deze USA discoformatie toert al vanaf eind jaren zeventig met veel succes door Nederland, België en de USA. Enkele uitstapjes brachten hen in het Verre Oosten. De naam The Trammps,The Trammps hetgeen afstamt van zwerver, is daarom nog niet zo vreemd gekozen. Van oorsprong waren The Trammps een complete muziekgroep met muziekinstrumenten als gitaar, keyboard, drums e.d. met daarbij de nodige zang. Door hun relatief kleine bezetting zijn zij gemakkelijker op diverse kleine en grote podia te plaatsen. De discoacts duren in het algemeen 30 minuten. Live optredens met orkest ongeveer 45 minuten. Veelal loopt een en ander uit door de spontaniteit van het publiek. Dat The Trammps een goede binding met Europa hebben, is duidelijk. Het retourtje USA-Europa wordt zo frequent gevlogen, dat het lijkt alsof zij in Europa zijn blijven wonen.

Wilt u meer weten over The Trammps?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The Trammps is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The Trammps.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The Trammps ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The Trammps zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The Trammps

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens