Shows

The ultimate dinner experience

Boek The ultimate dinner experience bij Diamonds Entertainment. Wanneer u The ultimate dinner experience bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van The ultimate dinner experience? Neem dan gerust contact met ons op.


The ultimate dinner experience is een wervelende, avondvullende show. Een streling voor oog en oor! Een show met allure, genieten van het entertainment hetgeen gepaard gaat met dans, muziek en vooral veel zang. Uiterst geschikt voor uw bedrijfsfeest!
Uw gasten worden bij binnenkomst ontvangen door 2 lieftallige dames geheel gekleed in barokstijl, waarna ze desgewenst door de artiesten begeleidt worden naar de tafel.
Als alle gasten aanwezig zijn kan de show beginnen!
We openen met een spetterende opening waarna uw gasten welkom worden geheten. Uiteraard is er desgewenst gedurende de avond ruimte voor eventuele toespraken, presentaties, huldigingen, jubilarissen enz!
De invulling van de showavond wordt afgestemd op uw wensen en aangepast aan de culinaire invulling van de avond. Dit wil zeggen dat er rekening wordt gehouden met het serveren van gerechten (of het ophalen hiervan bij een buffet). Hierdoor worden er ook ‘rust momenten’ gecreëerd zodat er op een gezellige manier van het eten kan worden genoten.
Een absolute topcast van zangers, zangeressen en danseressen nemen uw gasten mee op een muzikale reis! Een reis waarin spektakel en stille ontroering hand in hand gaan. U zult versteld staan van de vele acts en outfits die tijdens de show voorbij komen.
Moulin Rouge, the starsisters, Edith Piaff, Johnny Cash, André Hazes, Rene Froger, The dreamgirls, Celine Dion enz enz. Ze passeren allemaal de revue!
Natuurlijk is er tijdens de show genoeg ruimte om een dansje te wagen op de dansvloer. Een show die inspireert en u aanzet na te denken over uw eigen dromen. Alle remmen los! It´s showtime! Er wordt tijdens de show een rustmoment ingebouwd om eventueel onder het genot van een heerlijk dessert en een kopje koffie of thee bij te komen van het spektakel. Uiteraard begeleid door sfeervolle achtergrondmuziek. Daarna is het weer tijd om de benen te strekken…
U zult zien dat Elvis nog steeds ’the king’ is en Frank Sinatra en Madonna nog niets van hun glans verloren zijn. Uiteraard komen ook de “betere” dansnummers voorbij hetgeen uitnodigt tot dansen waar zelfs de meest verstokte stoelzitters gehoor aan zullen geven! Dit laatste showblok zal met een spetterende grande finale worden afgesloten waarna het showteam afscheid zal nemen van de gasten.

Wilt u meer weten over The ultimate dinner experience?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over The ultimate dinner experience is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van The ultimate dinner experience.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over The ultimate dinner experience ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over The ultimate dinner experience zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
The ultimate dinner experience

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens