Zangers

Thomas Berge

Boek Thomas Berge bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Thomas Berge bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Thomas Berge? Neem dan gerust contact met ons op.

Dat Chiel Ottink(1990) op 13-jarige leeftijd voor het eerst het podium beklomals Thomas Berge weet iedereen. Maar dat Thomas als jongste artiest ooit deZilveren Harp ontving, diverse nummer-1 hits scoorde en meermaals op eigenkracht de HMH uitverkocht, is minder bekend.Thomas’ prestaties zijn wat dat betreft bijna net zo indrukwekkend als zijnvocale kwaliteiten. Want zingen kan ie als geen ander. Zijn enorme stembereik,controle, timbre en tekstbeleving maakten hem tot een geliefde deelnemer aanDe Beste Zangersin2020.De zoektocht naar zichzelf hoor je terug in zijn muziek. Die weg kende pieken endalen, maar nooit verloor hij de liefde voor het zingen. Thomas weet dat hij altijdop zijn zangstem kan vertrouwen. Zijn vizier staat weer op scherp en hij laat zichdoor niemand meer afleiden van zijn doel: zijn bijzondere talent inzetten om tezingen voor iedereen die het wil horen. Met liefde en passie

Wilt u meer weten over Thomas Berge?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thomas Berge is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thomas Berge.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thomas Berge ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thomas Berge zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Thomas Berge

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens