Oktoberfest

Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Boek Thorsten Von Lippe Biesterfeld bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Thorsten Von Lippe Biesterfeld bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Thorsten Von Lippe Biesterfeld? Neem dan gerust contact met ons op.

Geboren in Munchengladbach (D) en toen al beschikte hij over zijn befaamde goldene stimme. Is enorm geliefd bij zijn publiek. Thorsten neemt u tijdens zijn optreden mee terug in de tijd met zijn goldene hitmix en laat dan de tijden van weleer herleven. Bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!
Thorsten is dè beste en betaalbare schlagerzanger van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuis hoort. Er is geen andere LIVE-act in de Benelux te vinden die de bekende Kult-Schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld en zoals gezegd: LIVE!

Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’.
Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken te boeien èn te verbazen. Ieder optreden van Thorsten is anders, zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Thorsten was te zien bij SBS6 Shownieuws na aanleiding van zijn optreden bij RTL (D) “Das Supertalent”, waar zijn ‘relatie’ met Sylvie van der Vaart werd besproken………

Hij word tegenwoordig gevraagd voor tv en radio commercials, als lead-zanger en als presentator voor Oktoberfeesten. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten dè ideale gastheer/presentator, de special guest, of dè live-act die zorgt voor de juiste “stimmung!”

Wilt u meer weten over Thorsten Von Lippe Biesterfeld?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Thorsten Von Lippe Biesterfeld.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Thorsten Von Lippe Biesterfeld zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Thorsten Von Lippe Biesterfeld

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens