DJ's rappers

Tiësto

Boek Tiësto bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Tiësto bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Tiësto? Neem dan gerust contact met ons op.

Toen Tiesto nog Tijsje Verwest was en gewoon door de Bredase straten kon lopen zonder horden fans achter zijn broek, zat er altijd al muziek in zijn hoofd. Toen hij van zijn ouders mocht ging hij al snel draaien in tentjes in de binnenstad. Daar merkte dat hij een pleaser was, een muziekpleaser welteverstaan. Hij vond het heerlijk om plaatjes te draaien voor anderen. Het liefst verwende hij luisteraars met verrassende plaatjes. En dat heeft hij als Tiesto nog steeds.

Ondertussen is Tiesto al enkele keren uitgeroepen tot beste DJ ter wereld. Dit wel nadat hij afschuwelijk vaak voor ontelbare zalen met duizenden uitzinnige fans heeft gedraaid. En nadat hij een bups albums heeft uitgebracht en een flink aantal singles. En nadat hij de wereld heeft overgereisd, van Ibiza, Hasselt tot Las Vegas. En nadat hij enkele malen het Gelredome uitverkoopt voor soloconcerten. Want Beste DJ van de wereld word je niet zomaar.

Op de radio begint Tiesto in 2007 bij 538. Vanaf april draait Tiesto op 3FM. Tijs over de overstap: ‘Mijn muziek stijl is erg veranderd de afgelopen jaren en ik merkte vooral dat de bands met wie ik samenwerk en die remix, vooral op 3FM gedraaid werden. Het leek mij dus een logische stap om bij 3FM mijn Tiesto’s Club Life show te doen.’ Direct

Wilt u meer weten over Tiësto?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tiësto is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tiësto.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tiësto ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tiësto zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Tiësto

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens