Zangers

Tim Douwsma

Boek Tim Douwsma bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Tim Douwsma bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Tim Douwsma? Neem dan gerust contact met ons op.

Tim Douwsma

Tim Douwsma werd op 4 november 1987 geboren in Drachten. Na de middelbare school studeerde Douwsma aan het CIOS, een sportopleiding. Al snel stopte hij met de opleiding om zich volledig te richten op een zang- en acteercarrière. Daarnaast deed Douwsma modellenwerk.
In het najaar van 2007 deed Douwsma mee met de talentenjacht So You Wanna Be a Popstar van SBS 6. Hij eindigde hierin op een vijfde plaats. De talentenjacht werd gewonnen door Maaike Jansen. Eind 2007 nam hij zijn debuutsingle Wil je bij me blijven slapenop. De single stond in de Single Top 100 op een 18e plaats als hoogste notering.
Eind 2009 heeft Tim een kleine rol in de film “De Hel van ’63”, geregisseerd door Steven de Jong. Hij speelt hierin de rol van Melle.
Begin 2010 kwam zijn nieuwste single Je bent de hemel uit. Dit nummer is een Nederlandse bewerking van het Spaanstalige nummer: Yo No Se Manana van de Nicaraguaanse zanger Luis Enrique. De clip hiervan is opgenomen in Brugge en de single was bij sterren.nl de hittip van de week. In februari van dat jaar presenteerde hij de eerste aflevering van ‘Tim op Tilt’ op Sterren.nl. Dat was tot het opheffen van de zender in september 2012 te zien. Eind 2010 was hij host van de Sterren.nl Awards, samen met Monique Smit en Kees Tol. Daarnaast presenteert Tim tegenwoordig het tv-programma Karaoke Kids op Z@pp. Douwsma speelde zichzelf in Zaak Zappendael.
In januari 2011 deed Tim mee aan Sterren Dansen op het IJs. Hij eindigde als laatste. De nieuwe single Bij jou van Douwsma is de hele maand december te horen in een reclamespot voor satésaus, als voorafje van zijn aankomende debuutalbum begin voorjaar 2012. Op 5 januari 2012 maakte Radio 2 bekend dat Douwsma één van de zes deelnemers is die geselecteerd is uit 491 opgegeven liedjes voor hetNationaal Songfestival 2012. In de finale nam hij het in het eerste duel op tegen Pearl Jozefzoon. Hier kreeg hij met zijn nummer Undercover Lover niet genoeg stemmen en werd in de eerste ronde uitgeschakeld.
Op 6 december 2012 werd bekend dat Douwsma samen met Smit een album opneemt en samen in 2013 in Nederland en België gaan toeren. Dit album komt ook media 2013 uit.
In 2014 is hij de nieuwe presentator van AVRO Junior Dance en geeft hij de punten voor Nederland in de finale van het Eurovisiesongfestival 2014.
Door het geven van de punten van Eurovisiesongfestival is er een golf ontstaan van publiciteit in heel Europa. Hij wordt bekroond als: The Dutch Hot Guy!
Vanaf heden is Tim ook weer actief als solo artiest en is hij sinds kort ook bezig met zijn dj carrière. Er zal medio juli een nieuwe solo single uitkomen. Samen met Monique zal er in de toekomst ook zeker nog een plaat uit gaan komen.

 Buiten zijn succesvolle carrière als presentator voor bijvoorbeeld AVROTROS en Zapp gaan we ons in 2018 richten op zijn zangcarrière. Het begon al in 2017 met een duet single met Henk Dissel getiteld “Het Gevoel” en nu in 2018 liggen er 3 knallers van hits gereed. De eerste single hiervan werd in maart gereleasd en is geschreven door niemand minder dan Nielson. Met zijn verschijning gaat elk vrouwenhart sneller kloppen. Zijn tape poweract show is gevuld met nummers als bijv. “Sexy als ik Dans”, ”Een Zomeravond met jou”, “Wil je bij me blijven slapen”, “Beauty and the Brains”, “Het Gevoel” etc. etc.

Wilt u meer weten over Tim Douwsma?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tim Douwsma is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tim Douwsma.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tim Douwsma ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tim Douwsma zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Tim Douwsma

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens