Zangers

Tino Martin

Boek Tino Martin bij Diamonds Entertainment. Wanneer u Tino Martin bij Diamonds Entertainment boekt, bent u verzekerd van een geslaagd evenement. Heeft u vragen over het boeken van Tino Martin? Neem dan gerust contact met ons op.

In 2013 tekende Tino Martin een contract bij Studio One, resulterend in het nummer “Doe wat je wil”. In 2014 bracht hij drie singles uit: “De gevierde man”, “Mijn vriend” en “Jij liet me vallen”. In oktober 2015 gaf hij twee uitverkochte concerten in Amstelveen en werd zijn eerst album “Jij liet me vallen” gereleased. Het album stond wekenlang in de Album Top 100 en zijn singles werden miljoenen keren bekeken en gestreamd op YouTube en Spotify. Met 400 optredens mocht hij zich de meest geboekte artiest van 2015 noemen.

Begin 2016 kreeg hij een Edison voor zijn album “Jij liet me vallen”. In mei 2016 trad hij op in de Heineken Music Hall (thans AFAS Live) en werd de single “Later als ik groter ben” uitgebracht. Op 10 juni 2017 stond Tino Martin in een uitverkochte Ziggo Dome voor 17.000 fans. Zijn tweede studio-album “Hoe ik het zie” verscheen ook medio 2017 en bevat de singles “Laat me leven” (duet met Gerard Joling), “Blijf bij mij” en “Stip op nummer 1″. Het Concert van mijn Dromen XL (Live in de Ziggo Dome) is eind oktober 2017 gereleased.

In 2018 stond Tino wederom in een uitverkochte Ziggo Dome en mocht hij voor de tweede keer de Edison Popprijs in ontvangst nemen. In het najaar van 2018 begon zijn theatertour “Dichterbij”, verscheen de live registratie van zijn concert “In the Round” in de Ziggo Dome tegelijk met zijn derde studio-album “Thuis komen pas de tranen”, wat zijn meest persoonlijke album tot nu toe is. Tevens was Tino Martin een succesvolle deelnemer aan het tv-programma “De Beste Zangers van Nederland”, waaruit de hit “Zij weet het” is ontstaan. In het voorjaar van 2019 verscheen de single “Alles”, samen met een sfeervolle videoclip opgenomen in Parijs. Op 8 juni 2019 geeft Tino Martin een concert in het Olympsich Stadion in Amsterdam.

Wilt u meer weten over Tino Martin?
Bel ons op +31 (0)73 785 16 28 of vul het contactformulier in. Direct boeken kan ook!

Disclaimer

Aan de samenstelling van deze informatieve pagina over Tino Martin is de grootste aandacht besteed. Diamonds Entertainment aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid over de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de informatie op deze pagina van Tino Martin.

Diamonds Entertainment behoudt zich het recht voor de informatie van deze pagina over Tino Martin ten allen tijde aan te passen of te verwijderen. Alle vermeldde prijzen op deze pagina over Tino Martin zijn indicatief, exclusief Buma heffingen en onder voorbehoud van prijswijzigingen en/of typefouten. Op al onze diensten zijn onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid van toepassing.

Informatie & boekingsformulier
Tino Martin

Boeking en offerteformulier

Gegevens van het optreden

Contactgegevens